1.Jag och min kära Cattepatte förut. 2.Facelook

Fredag imorgon, taggataggatagga. Dock så ska jag spendera min Fredag att städa mitt rum osv, eftersom på Lördag förmiddag kommer Catrine, Maryam och Sofia x2 hem till mig och sover här tills Söndag. Vi ska nämligen ha en skräckfilmskväll. Vi ska laga mat, fotografera, laga mat och kolla skräckfilmer, massa mys!
Vad ska ni ha för er i helgen då? :)

You don't know you're beautiful.♥

Baby you light up my world like nobody else 
Bjuder på bilderna, iallafall den första, för den gör mig så fruktansvärt glad!

Iallafall, har varit i skolan idag, och för en gångs skull varit riktigt duktig, haha. Efter skolan var jag och klippte mig, resultatet blev, kort. Mycket kortare än vad jag ville, menmen, får leva med det.

16/1-2012

Var i skolan idag, lika meningslös Måndag som alltid. Slutar så dålig tid så jag hinner inte med 15.00bussen hem från Landvetter så måste vänta i en halvtimme varje Måndag.
Imorgon är det Tisdag, ännu en meningslös dag i skolan, men kan trösta mig att vi har håltimma så kan kolla på det nya avsnittet av PLL som kommer ut ikväll i USA men som vi i Sverige osv inte kan se förrens imorgon, så då har jag något att se framemot!
Imon ska jag även till frisören för att göra något åt mitt fågelbo på huvudet, har nämligen inte klippt mig på över 1år. Så får se lite vad jag väljer att göra med håret.
Bjuder på två bilder från idag : ))))))

Back on track!

Hej!
Tog en liten bloggpaus för jag kände att jag verkligen inte orkade med bloggen ett tag.
Imorgon kör jag på med den riktiga uppdateringen igen!
Hoppas ni får en fortsatt bra Söndag!

KramRSS 2.0