Onsdag 30/11

Hej bloggen!
Hur har ni haft det idag? Själv har jag haft det bra. Var hemma från skolan idag pga. personliga själ, så jag har pluggat till mina två prov nästa vecka, kollat på Pretty Little Liars och för en stund sedan bakade jag även en saffranskaka som nu står i ugnen.
Har kollat klart femte avsnittet på säsong 1 av Pretty Little Liars. Verkligen asbra serie.
Imorgon är det Torsdag och vi ska till Sjöfartsmuseét med klassen, ser inte direkt framemot det. Sen ska jag antagligen till Liseberg med mamma, min lillebror och mammas kusin. Ganska så mysigt. :)
Hoppas ni får en fortsatt bra kväll allihoppa!
Kram!

Pretty Little Liars <3

Måndag 28/11!

Hejhej bloggen!
Förlåt för riktig taskig uppdatering i helgen, men jag har inte riktigt haft orken till att blogga och inte hittat någon inspiration. I helgen har jag bara varit hemma och chillat hela helgen, det behövs verkligen ibland. Och igår kväll runt 20.00 tiden gick våran ström pga. orkanen. Inte bara hos oss dock, hela Hindås var mörkt. Men det var riktigt mysigt, tände lite levande ljus och bara tog det lugnt.
Hur spenderade ni eran helg?
Idag är det iallafall Måndag och jag har varit i skolan, det var la som vanligt.
Nu ska jag nog ta och slappa framför dem tre sista avsnitten av Vänner, vet inte riktigt vilken serie jag ska börja med senare, några tips?
Kram!

Bild från google!

FREDAG!!

Hej!
Fredag, kan det bli bättre? Nej, det tycker jag inte.
Idag har jag varit i skolan och fick äntligen färdigt projektarbetet med "gruppen". Sen när jag och Catrine satt i spårvagnen påväg till korsvägen så åkte vi förbi Scandinavium och där hade dem spärrat av en stor bit, och det fanns ambulanser, brandbilar, polisbilar och helikoptrar. Det visade sig att det hade varit ett bombhot, men sen att det bara var falskt. Tur var väl det!
Vad har ni gjort idag då?
Kram!

En bild på mig och mina fina från Halloween iår!

IMORGON ÄR DET FREDAG, HEHEHEHE

Hej bloggen!
Som rubriken lyder, imorgon är det äntligen Fredag!
I helgen ska jag kanske träffa vissa av mina fina kompisar och bara ta det lugnt. Vad ska ni göra? :)
Idag har jag varit i skolan hela dagen och fortsatt på projektarbetet. Och imorgon är sista skoldagen vi får och det är ganska så mycket kvar på arbetet. Sen har jag, Catrine och Sofia varit på stadsbiblioteket och pluggat idag.
Vi hörs imorgon!
Kram


såhär tycker vi om att plugga!
fast, nä...

Sorry!

Hejsan bloggen!
Förlåt för jättedålig uppdatering dem senaste dagarna. Har verkligen haft fullt upp. Har firat min födelsedag, varit i skolan och bara slappat.
Iallafall, just nu är jag i skolan och brandlarmet gick för en stund sedan, så dem tvingade ut oss i kylan.
Nu ska vi fortsätta att jobba med vårat projektarbete!
Uppdaterar sen ikväll.

Kram
Bjuder på en bild på mig och Sofia för ett tag sedan!


Min helg.

Hejhej bloggen!
Förlåt för kass uppdatering men jag har haft verkligen fullt upp.
I Lördags hade jag som sagt släktkalas och det var väldigt mysig! Vi umgicks, åt mat, tårta, skrattade, jag öppnade presenter m.m. I ett annat inlägg i veckan så visar jag vad jag har fått för min orginalfödelsedag är ju på Tisdag.
Idag så var jag ensam hemma, bara slappade, pluggade och kollade på tv. Det behövdes verkligen eftersom jag la mig vid halv 6 imorse och vaknade vid 12.
Hur har eran helg varit? :)
Kram!


En random iphone bild på mig och tårtan jag själv gjorde°

FREDAG!!!!!

Hejsan alla söta!
Idag är det Fredag, som om ni inte redan visste det... Iallafall, idag har jag varit i skolan och haft projektdag, vi jobbar om mänskliga rättigheter. Så fick vi sluta över 1h tidigare, hur underbart är inte det? Efter skolan så åkte jag och Siri till stan och umgicks, jag köpte även en klänning på Gina Tricot och en tubtopp. Visar allt i ett inlägg i helgen.
Hur har ni haft det idag? Och vad ska ni göra i helgen?
Kram!
Bjuder på tre stycken bilder från idag!



Torsdag 17/11

Hej!
Hur har ni haft det idag?
Själv har jag haft det väldigt bra och slappt. Dagen började med att mamma väckte mig, fixade iordning mig lite och allt det där, sen följde jag med föräldrarna till stan för att handla lite. För på Lördag ska jag ha släktkalas så det var en massa grejer som skulle köpas in. Och jag köpte även hårfärg. Blev jättenöjd med hur resultatet blev!
Imorgon är det Fredag och skola igen, men jag gillar mina Fredagar för det är inga jobbiga lektioner. Efter skolan ska jag träffa Siri i stan och vi ska gå runt lite och bara umgås. Saknar henne extremt mycket, tror det är cirka 1 och ett halvt år sedan vi träffades sist.
Kram
Så ser håret ut. Dock så är det mycket rödare än på bilden. Och jag kladdade över mitt ansikte för det inte såg bra ut.

Onsdag 16/11

Hej där!
Idag har jag gått i skolan, det var en lång dag. På Onsdagar går jag nämligen 9.40-16.30.
Jag och min klass var även och bowlade idag, jag kan ju inte säga att det gick sådär jättebra, jag och rännan där i sidan på varje bana blev iallafall bästavänner!
Och andra sidan så är jag ledig imorgon eftersom 3orna på skolan ska göra nationella prov och det finns inga salar kvar till oss. Så jag ska blandannat färga håret imorgon och få se vad resten av morgondagen har att erbjuda.
Hoppas ni får en fortsatt bra kväll allihopa!
Kram
Bjuder på en bild från i helgen på mig och min kära vän Agnes!

Första inlägget!

Tjingeling bloggen!
Jag kommer att uppdatera så ofta som jag kan och ni kommer blandannat att få läsa om min vardag, mina vänner och saker jag tycker om!
Hoppas att ni kommer gilla bloggen!
Även ett stort tack till Catrine, www.catrine.webblogg.se för designen!
Kram!
Detta är då lilla jag! :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0